Varza se taie marunt si se freaca cu 1 lingura rasa de sare. Intre timp se feliaza kaizerul cat de gros doreste fiecare si se caleste. Se adauga var
Varza se taie marunt si se freaca cu 1 lingura rasa de sare.
Intre timp se feliaza kaizerul cat de gros doreste fiecare si se caleste. Se adauga varza si se pune la fiert.
Cand este aproape fiarta se adauga pasta de tomate si piperul.Se mai da in cateva clocote (4-5 minute), amestecand mereu sa nu se lipeasca.
Cand este gata se adauga verdeata tocata marunt.
Se poate servi cu mamaliguta.
Alte retete cu varza recomandate
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeO ciorba plina de legume, foarte gustoasa pe care o recomand in zilele de toamna.
Ciorba de legume cu perisoarea) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataPrimavara intra in vietile nostre cu pasi timizi se pare, sa o primim cu bratele deschise. Este 1 Martie si v-am adus un...
Prajitura cu branza, fructe tropicale si budinca de vanilieIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii