Varza de Bruxelles cu legume si pui este o mancare delicioasa, dar mai ales sanatoasa. Aceasta mancare de varza cu carne este potrivita pentru o masa echilibrata.
Carnea se pune separat la fiert (eventual pastrati supa pentru alte preparate). Intre timp se curata si se opareste varza, in apa clocotita cu sare.
Legumele se rad sau se toaca marunt, dupa preferinte si se calesc in 2 linguri de ulei. Se pune si varza si se mai lasa pe foc cateva minute, amestecand continuu. Se pune apa cat sa acopere legumele si se lasa la fiert, la foc mic, 35-40 min.
Cand e aproape gata, se pune carnea, se verifica o varzuca sa vedeti daca s-a fiert bine, se potriveste de sare si piper, se pune si mararul, se mai lasa la foc mic cam 5 min si gata!
Varza de Bruxelles cu legume si pui se serveste ca atare sau cu iaurt.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Siropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeDragii mei, astazi vreau sa va arat cum sa faceti eclere pas cu pas. Am primit multe mesaje in care am fost rugata sa postez...
Eclere pas cu pas (reteta video)Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii