Se curata varza, se taie in sferturi sau in felii subtiri. Se pune sa dea citeva clocote in apa sarata si se scurge. Orezul ales si spalat se inabusa
Se curata varza, se taie in sferturi sau in felii subtiri. Se pune sa dea citeva clocote in apa sarata si se scurge. Orezul ales si spalat se inabusa in unt, apoi se fierbe astfel ca sa ramina bobul intreg. Se asaza in vasul care merge la cuptor un rind de varza, un rind de orez, apoi iar un rind de varza, se toarna deasupra o parte din smintina si se da la cuptor sa se rumeneasca.
Se serveste cu restul de smintina pe deasupra
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataMeniu copii Un tort delicios pe care copiii sigur il vor adora! Pentru reteta m-am inspirat de la Rocsy si de la Ligia.
Musuroi de cartita cu zmeuraIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii