Pentru varza murata cu carne afumata, se toaca ceapa si se caleste in putin ulei, apoi adaugam varza tocata si un litru de apa, lasam sa fiarba o ora, apoi adaugam carnea portionata si apa daca mai trebuie, dupa care mai lasam sa fiarba circa o ora si jumatate.
Mamaliga din cartofi se face dintr-un kg cartofi curatati si pusi la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert, se pune 150 g malai si se lasa la fiert timp de 7-8 minute, apoi zdrobim cartofii si adaugam 150 g faina amestecand mereu ca sa nu faca cocolosi, mai lasam sa fiarba timp de 10 minute, amestecand mereu.
Varza murata cu carne afumata se serveste cu mamaliga coapta, mamaliga din cartofi.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe