Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Varza la cuptor cu cascaval si smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Pentru varza la cuptor cu cascaval si smantana se fierbe varza taiata in sferturi, in apa clocotita cu sare, se

detalii rețetă—

Varza la cuptor cu cascaval si pesmet

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Pentru varza la cuptor cu cascaval si pesmet se taie varza in felii groase si se fierbe in apa clocotita cu sare.

detalii rețetă—

Sufleu de varza alba cu cascaval si smantana

complexitate reteta Redusa 

Pentru sufleu de varza alba cu cascaval si smantana se curata, se spala si se fierbe varza, dupa care se taie

detalii rețetă—

Sarmale cu cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Sarmalele cu cascaval se prepara la fel ca cele simple. Se mai adauga in plus cascaval, dar si verdeata si

detalii rețetă—

Varza de Bruxelles cu cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Verzele se curata de frunzulitele ofilite. Se spala, apoi se pun in apa sarata in clocot. De cand incepe din nou

detalii rețetă—

Varza cu smantana si cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se ia varza si se taie in 6 bucati egale si se oparaste cu apa sarata in care s-a adaugat si laptele. Dupa ce s-a

detalii rețetă—

Sarmale cu cascaval

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 

Se taie varza, se spala, se pregatesc foile pentru impachetat. Ce ramine se toaca marunt si se va adauga in oala.

detalii rețetă—

Varza cu smintina si cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se taie varza in felii groase si se fierbe in apa clocotita cu sare. Se scurge bine, se pune intr-o tava smaltuita,

detalii rețetă—