Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Varza cu taitei de casa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Reteta de varza cu taitei de casa este o mancare simpla si delicioasa, o mancare fara carne, delicioasa, ce se

detalii rețetă—

Varza traditionala cu taitei

complexitate reteta Redusa 

Pentru varza traditionala cu taitei se toaca varza, se pune in cratita, se adauga 1 lingura de unt si se fierbe

detalii rețetă—

Varza simpla cu taitei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru varza simpla cu taitei varza se curata de cotoare si de frunze depreciate si se spala. Ouale se spala sub

detalii rețetă—

Mancare de varza cu taitei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru mancarea de varza cu taitei se taie ca fideaua o varza dulce si se pune intr-o cratita cu o lingura de

detalii rețetă—

Budinca de taitei cu varza dulce

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se curata varza, se spala, se taie in patru si se opareste apoi in apa clocotita cu sare. Se pune la scurs si se

detalii rețetă—

Taitei cu varza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Varza se taie fideluta si se caleste in ulei. Intre timp fierbem taitei in forma de patratele, apoi luand jos

detalii rețetă—

Varza cu taitei si zahar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se taie varza ca fideaua, se sareaza si se stoarce putin. Se prajeste in ulei amestecind, pina capata culoarea

detalii rețetă—

Varza cu taitei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se toaca varza, se pune in cratita, se adauga 1 lingura de unt si se fierbe inabusit pina ce devine moale. Apoi se

detalii rețetă—