Nu folosim cumvantul sufle pentru ca toata lumea se sperie de el, iar aceasta este o reteta simpla de budinca cu branzeturi la cuptor. Puteti folosi orice fel de branza, se prepara foarte usor.
O reteta de budinca cu branza perfecta pentru cand iti doresti o masa simpla si rapida.
preincalzeste cuptorul la 200 grade celsius. Unge cu unt farfurii adanci potrivite pentru cuptor, boluri sau recipiente pentru sufle, si aseaza pe fundul fiecaruia parmezan razuit.
Separa ouale, adauga branza in galbenusuri si putin din parmezan, verdeturile, smantana, sare si piper dupa gust.
Mixeaza albusurile pana cand sunt ferme dar pufoase, si amesteca-le usor impreuna cu aluatul din galbenusuri. Umple formele pregatite cu aluat, iar deasupra presara din nou parmezan.
Da budinca la cuptor, pe o tava ce a fost lasata inauntru pentru 10-15 minute, pana sunt aurii in exterior si moi in interior.
Budinca de branzeturi la cuptor se serveste calda, imediat.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii