Am preparat mai intai sucul de rosii (eu am folosit passata pomodoro). Am calit un pic de ceapa in ulei, am adugat suc de rosii, sare, zahar si am la
Am preparat mai intai sucul de rosii (eu am folosit passata pomodoro). Am calit un pic de ceapa in ulei, am adugat suc de rosii, sare, zahar si am lasat la fiert la foc mic, pana se ingroasa putin.
In timp ce fierbe se prepara chiftelutele cu aproximativ 300 grame ricotta (romana) un ou, sare, piper, patrunjel tocat si pesmet (atat cat este necesar sa formati chiftelute), nu se mai lipeste de maini si e usor de modelat.
Le puneti usor in sucul ce fierbe, daca sucul nu le acopera, le intoarceti cu delicatete. Cand s-au umflat putin, sunt gata!
Se pot servi cu paste.
Pofta buna!
Reteta Chiftelute de ricotta in sos de rosii a fost propusa de EATALY pe forum culinar.ro
Alte retete cu ricotta gasiti aici:
Pizza cu ricotta si spanac ,
Tort cu Ricotta si afine ,
Tarta cu ricotta si rosii .
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii