Se curata dovleceii, se spala si se pun la fiert in apa clocotita cu sare, cca. 25 de minute. Dupa ce au fiert, dovleceii se scot si se pun la scurs,
Se curata dovleceii, se spala si se pun la fiert in apa clocotita cu sare, cca. 25 de minute.
Dupa ce au fiert, dovleceii se scot si se pun la scurs, se racesc putin si se taie apoi, pe lungime, in felii de jumatate de cm.
Se unge o forma cu unt, se presara cu pesmet si se asaza feliile de dovlecei.
Se presara apoi branza rasa, pesmetul si restul de unt taiat bucatele.
Pofta buna!
Reteta Dovlecei cu branza la cuptor este propusa de Danna
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeUsor si dietetic!!
Supa din aripioare de pui cu radacinoaseZărzăraşi sau mini papanaşi. Se fac rapid şi sunt foarte gustoşi, mai ales calzi. Eu i-am servit cu miere, dar merg cu...
Zarzarasi cu miereDupa mesele imbelsugate, o ciorba de cartofi cu sfecla rosie si inacrita cu bors de putina, merge de minune!!
Ciorba ruseasca
Comentarii