Se spala fasolea si se pune la fiert. Dupa cateva clocote se schimba apa, se adauga sare, o ceapa taiata in sferturi, morcovi, pastarnacul curatat si
Se spala fasolea si se pune la fiert. Dupa cateva clocote se schimba apa, se adauga sare, o ceapa taiata in sferturi, morcovi, pastarnacul curatat si taiat in bucati mari.
Cand fasolea s-a fiert se scurge apa, dar nu o arunca, si legumele se scot.
Se zdrobeste cu blenderul sau cu masina de tocat pana se obtine o pasta fina. Pasta se subtiasa cu o parte din apa pastrata si se toarna cateva linguri cu ulei si se amesteca.
Cele 4 cepe ramase se tau si se calesc in ulei oana devine aurie.
Se pune pasta de fasole in boluri, iar deasupra se acopera cu ceapa calita.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsNe plac brânzeturile, ne place prazul, așa că le-am combinat într-o delicioasă rețetă de Tartă aperitiv.
Aperitiv tarta cu branzeturi, legume si oua de prepelitaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii