Mancaruri fara carne

Reteta Fasole batuta (de post)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala fasolea si se pune la fiert. Dupa cateva clocote se schimba apa, se adauga sare, o ceapa taiata in sferturi, morcovi, pastarnacul curatat si

ingrediente

   5 cepe
   2 morcovi
   1 pastarnac
   600 gr fasole cu bobul mare
   ulei
   sare
   piper

mod de preparare

Se spala fasolea si se pune la fiert. Dupa cateva clocote se schimba apa, se adauga sare, o ceapa taiata in sferturi, morcovi, pastarnacul curatat si taiat in bucati mari.


Cand fasolea s-a fiert se scurge apa, dar nu o arunca, si legumele se scot.


Se zdrobeste cu blenderul sau cu masina de tocat pana se obtine o pasta fina. Pasta se subtiasa cu o parte din apa pastrata si se toarna cateva linguri cu ulei si se amesteca.


Cele 4 cepe ramase se tau si se calesc in ulei oana devine aurie.
Se pune pasta de fasole in boluri, iar deasupra se acopera cu ceapa calita.
Incearca si Ravioli cu branza
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta (de post)" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri fara carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite