Foietajul cu ciuperci poate fi facut in diverse combinatii. Daca preferati cascaval in loc de feta sau nu doriti sa folositi rosii puteti pur si simp
Foietajul cu ciuperci poate fi facut in diverse combinatii. Daca preferati cascaval in loc de feta sau nu doriti sa folositi rosii puteti pur si simplu sa le eliminati. Scoateti foietajul din congelator si lasati-l sa se decongeleze la temperatura camerei. Intr-un castron amestecati toate ingredientele si mai puneti sare si piper dupa gust. Puteti fie sa rulati acesta umplutura in foietaj sau sa tapetati o forma de tort cu aluatul de foietaj si sa puneti umplutura. La fel de bine puteti sa faceti niste pateuri. Indiferent de varianta pe care o alegeti se lasa la cuptor pana se rumeneste aluatul, adica aproximativ 40 de minute.
Se poate servi cald sau rece si poate fi insotit de o salata.
Alte retete recomandate:
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeAceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macNu-s fana supelor crema, dar sincer asta m-a dat pe spate, mi-a placut maxim, mai ales ca am incercat sa o pregatesc oarecum...
Supa crema de usturoiCa tot e vremea lor....., poate fi un pranz delicios!
Dovlecei umpluti, la cuptorIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii