Mancaruri fara carne

Reteta Garnitura asortata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Garnitura asortata care contine fasole verde, morcovi, cartofi si orez este o garnitura gustoasa si energizanta.

ingrediente

   fasole verde proaspata 450 g sau conserva 300 g
   cartofi 900 g
   morcovi 200 g
   orez 60 g
   unt 75 g
   patrunjel verde - 1 legatura
   sare dupa gust

mod de preparare

Garnitura asortata se prepara simplu, ca buna ziua:




Fasolea verde proaspata se curata, se spala si se fierbe in apa cu sare (cea conservata se scurge de lichid si se trece sub jet de apa rece).




Cartofii si morcovii se spala, se curata si se taie rondele apoi se fierb in apa cu sare. Se scurg de lichid.




Fasolea verde fiarta se adauga peste morcovii si cartofii fierti.




Orezul se alege de impuritati, se spala in mai multe ape. Se fierbe in lichidul ramas de la fierberea legumelor.




Patrunjelul verde se spala si se taie marunt.


Se serveste cald, cu unt topit si patrunjel verde deasupra.




Garnitura asortata este ideala pentru preparate din carne.

Incearca si Sarmalute cu praz in dovleac
Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura asortata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri fara carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.