Mancaruri fara carne

Reteta Iahnie de fasole

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
culinareala postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Iahnie de fasole din 400 g fasole uscata care se fierbe bine si se trece prin masina de tocat carne.
Daca tocatura este prea densa, se amesteca cu put

ingrediente

   400 g de fasole uscata
   lapte
   busuioc
   800 g de cartofi

mod de preparare

Iahnie de fasole din 400 g fasole uscata care se fierbe bine si se trece prin masina de tocat carne.


Daca tocatura este prea densa, se amesteca cu putin lapte si se da in clocot.
Iahnia devine mai picanta adaugand o lingura cu busuioc in apa in care fierbe fasolea.


Se pastreaza la frigider.


In ceea ce priveste cantitatile, la cartofi 800 g , la fasolea uscata 400 g sunt suficiente, daca se servesc alaturi de alt fel de mancare.


Pasoarul de cartofi se spala imediat dupa utilizare sau se lasa in apa , deoarece cartofii se usuca pe el si este foarte greu de curatat.
Pofta buna!





Alte mancaruri romanesti va recomandam mai jos:





Mancare de mazare cu carne si sos de rosii


Mancare de mazare cu pui


Supa de mazare
Incearca si Tarta cu ierburi aromate
Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri fara carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.