Toate produsele Gorgonzola IGOR sunt recunoscute de maestrii bucatari din intreaga lume, fiind apreciate in combinatii culinare cu legume, paste, risotto, pizza, fripturi de vita si pui
Spalati bine radicchio. Intr-o tigaie puneti o lingurita de unt, un varf de cutiti de sare, adaugati radicchio si lasati pe foc cateva minute. Amestecati sosul béchamel cu gorgonzola pana cand obtineti un preparat cremos.
Umpleti o tava de copt alternand straturi de lasagna, radicchio si sosul de gorgonzola. Adaugati deasupra Parmigiano Reggiano ras. Introduceti la cuptorul incins in prealabil la 180 °C timp de 20 de minute. Lasati sa se raceasca 10 minute inainte de a servi.
Consistenta cremoasa si aroma inconfundabila recomanda gorgonzola IGOR ca fiind o branza ideala pentru a fi servita impreuna cu preparate rafinate.
Gorgonzola Dolce Cremoso se potriveste perfect in retetele de aperitive, ca desert sau servita ca atare, impreuna cu paine sau biscuiti crocanti. Vinurile recomandate pentru a fi servite alaturi de acest sortiment de gorgonzola sunt cele albe.
Toate produsele Gorgonzola IGOR sunt recunoscute de maestrii bucatari din intreaga lume, fiind apreciate in combinatii cu legume, paste, risotto, pizza, fripturi de vita si pui.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeHranitor si dietetic!!!
Supa crema de legume si ardei coptO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castaneIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii