Mancaruri fara carne

Reteta Lasagna de legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 
maxine postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Lasagna (reteta video)"
 
1. Se curata si se taie marunt ciupercile.
2. Se caleste ceapa in margarina, se adauga ciupercile si se calesc.
3. Cand incep sa scoata zeama, se iau

ingrediente

   500 g ciuperci
   1 ceapa tocata
   1 lingura ulei
   2 linguri faina
   125 ml vin alb
   200 ml supa legume
   200 ml smantana
   sare
   piper
   cimbru
   1 lingura suc de lamaie
   1 dovlecel
   2 rosii
   125 g foi de lasagna
   40 g parmezan

mod de preparare

1. Se curata si se taie marunt ciupercile.


2. Se caleste ceapa in margarina, se adauga ciupercile si se calesc.


3. Cand incep sa scoata zeama, se iau din tigaie; se presara apoi faina in grasimea din tigaie si se caleste.


4. Se toarna vin si supa si se lasa sa fiarba putin.


5. Se adauga smantana si ciuperci si se condimenteaza cu suc de lamaie, sare, piper si 2 lingurite de ciumbru.


6. Se incinge cuptorul la 180 °C.


7. Legumele se taie felii.


8. Intr-o forma de sufleu unsa, se asaza sosul de ciuperci, pastele si dovlecii.


9. Se repartizeaza deasupra rosiile si se presara parmezan, se coace 35-40 min.
Pofta buna!
Incearca si Iahnie de fasole (de post)
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna de legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri fara carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.