Mancaruri fara carne

Reteta Mancarica de spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
Laly postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Bissara - mancarica de mazare uscata (reteta video)"
 
Se curata de codite si se spala spanacul. Se pune intr-o oala si se opareste. Intre timp se toaca ceapa marunt si se pune la calit la foc mic. Dupa c

ingrediente

   1 kg spanac proaspat (curatat de codite)
   2 cepe mai mici
   1 lingura pasta de tomate
   4 catei de usturoi
   1 lingura de faina
   sare
   2 linguri de ulei

mod de preparare




Se curata de codite si se spala spanacul. Se pune intr-o oala si se opareste. Intre timp se toaca ceapa marunt si se pune la calit la foc mic. Dupa ce spanacul s-a oparit se scurge de zeama si se toaca marunt.





Peste ceapa se adauga lingura de faina si se mesteca bine sa nu se faca cocoloase. Se pune spanacul si se adauga din zeama in care a fiert cat sa-l acopere.


Se lasa la fiert la foc mic. Cand este aproape gata se adauga pasta de tomate si usturoiul pisat.

Cand am oprit spanacul, adaugam leustean verde. Este o mancarica delicioasa in zilele de post.


Alte retete recomandate:
Incearca si Cartofi gratinati
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de spanac" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri fara carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.