Omleta dulce cu nectarine este o mancare cu oua si fructe delicioasa ce poate fi servita ca si aperitiv. Se bat ouale cu furculita impreuna cu zaharul.
Omleta dulce cu nectarine este o mancare cu oua si fructe delicioasa ce poate fi servita ca si aperitiv. Se bat ouale cu furculita impreuna cu zaharul pana se face o spuma, se toarna faina, praful de copt si sarea in ouale batute, dupa care se incorporeaza bine. Se adauga laptele si smantana si se amesteca bine cu furculita, apoi se adauga zeama si coaja de la lamaie. Se topesc 70 g unt si se adauga in compozitia de oua, iar restul de 50 g. De unt se pune la topit si caliti pana se auresc nectarinele taiate sferturi. Turnati peste nectarine ouale batute, se lasa pana se incheaga putin, se micsoreaza focul si cu ajutorul unei spatule intoarcem incet omleta ca sa fie prajita uniform. Coacerea dureaza patru – cinci minute.
Omleta dulce cu nectarine se serveste calda.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii