Mancaruri fara carne

Reteta Pasta falsa de creier

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ceapa se curata, se razuieste si se caleste cu putin ulei. Se ia de pe foc, apoi se adauga drojdia inmuiata in lapte, 3 linguri de pesmet, un sfert l

ingrediente

   1 ceapa potrivita
   1 pachet mic de drojdie
   pesmet
   2 oua
   120 ml lapte
   ulei
   dupa gust sare si piper

mod de preparare

Ceapa se curata, se razuieste si se caleste cu putin ulei. Se ia de pe foc, apoi se adauga drojdia inmuiata in lapte, 3 linguri de pesmet, un sfert lingurita de sare, piper macinat. Punem inapoi pe foc si fierbem pe foc mic, amestecand continuu, inca 2-3 minute, pana cand pesmetul se inmoaie. Se ia putin din cantitate, peste care se adauga ouale batute, se amesteca bine, iar cu acest amestec se ingroasa toata compozitia, pana devine o pasta. Se consuma calda, cu garnitura de legume pregatite in abur. Se pastreaza in frigider. Avantajul acestei creme este nu doar faptul ca seamana foarte bine la gust cu pasta de creier, ci este si foarte bogata in complexul de vitamine B.
Alte retete bucatarie recomandate





Legume la cuptor


Mancare de mazare


Ciuperci la cuptor
Incearca si Galuste cu branza si sos de rosii
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta falsa de creier" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri fara carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.