Mancaruri fara carne

Reteta Rosii umplute, cu orez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
culinareala postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierbe orezul 6 minute in apa clocotita, cu putina sare. Se adauga 50 g de unt, amestecand continuu.
Se acopera si se cuptor, la foc mic, circa 25

ingrediente

   7 rosii
   1 cana de orez
   2 oua
   150 g cascaval ras
   1/2 pachet de unt
   1 ceapa
   2 linguri de patrunjel tocat marunt

mod de preparare

Se fierbe orezul 6 minute in apa clocotita, cu putina sare. Se adauga 50 g de unt, amestecand continuu.


Se acopera si se cuptor, la foc mic, circa 25 de minute.


Ouale se fierb tari, se decojesc si se toaca marunt, dupa


care se amesteca bine cu orezul fiert, patrunjelul si ceapa tocata, calita in unt.


Se potriveste de sare si piper. Se taie un capacel fiecarei rosii si se umplu cu amestecul preparat.


Rosiile se aseaza apoi intr-un vas uns cu unt, se adauga


bucatele de unt si se presara cu cascaval ras, lasandu-se la cuptor inca aproximativ o jumatate de ora.
Pofta buna!





Alte retete culinare cu rosii:


Supa de rosii cu galuste


Ciorba de rosii
Incearca si Pachetele din vinete umplute cu legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute, cu orez" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri fara carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.