Pentru ALUAT: se amesteca bine toate ingredientele, se adauga putina apa si se framanta pana se formeaza o coca. Se toaca marunt patrunjelul si mararu
Pentru ALUAT: se amesteca bine toate ingredientele, se adauga putina apa si se framanta pana se formeaza o coca.
Se toaca marunt patrunjelul si mararul; intr-un bol de bat bine ouale, se adauga cascavalul ras, laptele, smantana, verdeata tocata si omogenizati.
Se condimenteaza cu nucsoara, boia, sare si boia.
Se intinde foaia de aluat si se aseaza intr-o forma rotunda de tarta, unsa cu putin unt.
Se toarna compozitia de mai sus si se introduce tarta in cuptor, timp de 35- 45 de minute, 210 grade C.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeAstazi am pregatit o reteta super simpla de placinte pufoase la tigaie, cu umplutura delicioasa de telemea, branza de burduf...
Aperitiv placinte la tigaie cu telemea si branza de burdufCarne asada este un preparat foarte popular in America Latina. Se foloseste carne de vaca marinata, preparata pe grill. La...
CARNE ASADAIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii