Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Mancarica de spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se curata de codite si se spala spanacul. Se pune intr-o oala si se opareste. Intre timp se toaca ceapa marunt si

detalii rețetă—

Spanac cu oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata spanacul de codite si se spala in lighean in foarte multe ape pana ne plictisim. Se iau gramezile de

detalii rețetă—

Mancare de vinete cu ardei copti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Vinetele si ardeii se coc. Ardeii se presara cu sare si se acopera cu un servet de bucatarie. Cand s-au racit se

detalii rețetă—

Pilaf cu legume si ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Se spala orezul. Morcovul curatat se da prin razatoarea mica, iar dovlecelul prin razatoarea mare sau cuburi.

detalii rețetă—

Rulada cu urzici

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Urzicile se curata de codite si apoi se spala in multe ape pana ne plictisim. Se scot cu mana urzicile penru a

detalii rețetă—

Vinete pane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata vinetele de coaja si se taie pe lung in felii foarte subtiri de grosimea unei jumatati de deget. Se

detalii rețetă—

Lasagna de legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 

1. Se curata si se taie marunt ciupercile. 2. Se caleste ceapa in margarina, se adauga ciupercile si se

detalii rețetă—

Piure simplu de mere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru piure simplu de mere merele se spala, se curata de coaja si casuta seminala, se taie felii, se introduc in

detalii rețetă—

Crochete din gris cu cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Crochetele din gris sunt aperitive delicioase.. Ouale se spala sub jet de apa rece. Faina si pesmetul se cern.

detalii rețetă—

Chiftele de sparanghel la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru chiftele de sparanghel la cuptor se prefera sparanghel cu firul verde si subtire. Se curata si se fierbe la

detalii rețetă—

Macris cu ou si smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru macrisul cu ou si smantana se curata si se spala macrisul la fel ca urzicile. Se scurge si, daca este tanar,

detalii rețetă—

Sparanghel fiert

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru sparangel fiert se alege sparanghel foarte proaspat. Se curata de partea fibroasa si se spala in mai multe

detalii rețetă—

Mancare de pere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Perele se curata, se spala, se taie in jumatate si se curata de samburi. Se pun apoi la rumenit in unt, la cuptor.

detalii rețetă—

Mancare de gutui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Gutuile, spalate, taiate si curatate de seminte se pun impreuna cu ceapa tocata marunt in unt, pe foc. Se lasa sa

detalii rețetă—