Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Tort de clatite cu spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Tortul de clatite cu umplutura de spanac si cascaval este absolut delicios. Puteti pregati aceasta reteta de tort

detalii rețetă—

Cascaval pane crocant

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Da, cascavalul pane este o mancare rapida si gustoasa pe care de cele mai multe ori o evitam din cauza ca ne curge

detalii rețetă—

Sufleu de cascaval

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Sufleu de cascaval este un fel de mancare ce poate fi servit ca aperitiv, fel principal sau daca se face cu branza

detalii rețetă—

Crochete din gris cu cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Crochetele din gris sunt aperitive delicioase.. Ouale se spala sub jet de apa rece. Faina si pesmetul se cern.

detalii rețetă—

Tarta simpla cu spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Tarta simpla cu spanac este o mancare cu legume simpla si delicioasa. Amestecam ceapa calita cu spanacul si doua

detalii rețetă—

Crochete de cascaval in pesmet

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Pentru crochete de cascaval in pesmet se taie cascavalul in cuburi mici. Se face un sos alb ceva mai gros, din unt

detalii rețetă—

Cascaval in aluat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Pentru cascavalul in aluat se pregateste din timp un aluat de friganele. Se taie cascavalul in felii de marime

detalii rețetă—

Gulii prajite cu crusta de morcovi si cascaval

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

1. Guliile se taie in felii si se fierb in apa cu sare 8 minute. Se scot din apa si se pastreaza 1/4 l din apa in

detalii rețetă—