Paste si pizza

Budinca de macaroane in aluat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:40m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierb macaroanele cu sare si se amesteca cu jumatate din cantitatea de unt de mai sus, svaiterul ras, doua oua si ciupercile taiate feliute subtiri

ingrediente

   400 g macaroane
   100 g unt
   100 g svaiter
   2 oua
   150g ciuperci
   sare Aluat frantuzesc: 150 g unt
   150 g faina
   1 ou

mod de preparare

Se fierb macaroanele cu sare si se amesteca cu jumatate din cantitatea de unt de mai sus, svaiterul ras, doua oua si ciupercile taiate feliute subtiri si inabusite in restul de unt. Se prepara aluatul frantuzesc si se intinde o foaie care se asaza intr-o forma de tarta. Se rastoarna macaroanele peste foaie, se aduna marginile care se lipesc cu albus si suprafata se unge cu galbenus. Se coace pina se rumeneste. Se scoate pe o farfurie rotunda si se serveste.
Incearca si Spaghete cu masline si capere
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de macaroane in aluat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite