Am fiert cannelonni in apa sarata, timp de 3 minute. I-am scos din apa si i-am uns cu ulei de masline pentru a ii impiedica sa se lipeasca intre ei. A
Am fiert cannelonni in apa sarata, timp de 3 minute. I-am scos din apa si i-am uns cu ulei de masline pentru a ii impiedica sa se lipeasca intre ei. Am tocat ceapa si usturoiul si le-am pus la calit in ulei de masline. Intre timp, am scufundat rosiile in apa fierbinte pentru un minut, pana cand coaja s-a crapat, apoi le-am curatat de coaja, le-am tocat si le-am adaugat peste ceapa, impreuna cu sosul pentru spagetti. Am adaugat carnea si le-am calit 10 minute impreuna. Am pus condimentele si patrunjelul tocat si le-am luat de pe foc, apoi am adaugat cascavalul ras si parmezanul. Am pregatit bechamelul dupa metoda clasica. Am topit untul pe foc mic, am adaugat toata faina odata, am adaugat treptat laptele caldut, amestecand energic pentru a nu fac cocoloase.
Am continuat pana cand am terminat cei 900 ml lapte (pentru ca am vrut ca sosul sa fie moale). Cand carnea s-a racorit putin, am umplut cannelloni cu ajutorul unei lingurite. Am avut grija sa nu-i umplu prea mult, pentru a nu se desface la copt. I-am asezat in tava si am turnat peste ei bechamelul. Deasupra am pus cascaval emmental si parmezan deshidratat si i-am bagat in cuptorul incins in prealabil la 190 grade Celsius. I-am copt 30 minute, pana s-au rumenit frumos deasupra.
La copt tot sosul a fost absorbit de cannelloni, dandu-le un gust delicios.
Pofta buna!
Reteta Cannelloni cu carne si sos bechamel a fost propusa de Narnia pe forum culinar.ro
Alte retete de cannelloni: Cannelloni ripieni
Ce spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaSupa crema de legume servita alaturi de crutoane aromate este perfecta intr-o zi de post sau cand vrei sa mananci ceva usor!
Supa crema de legumeAceasta reteta de placinta cu mere este asa cum ii spune si numele, frageda :). Este o prajitura de casa cu mere absolut...
Placinta frageda cu mereUn desert bun, ieftin si usor de preparat pentru zilele de post si nu numai.
Chec de postO prajitura pufoasa, de sezon care poate fi pregatita cu orice fructe preferati. Pofta buna si spor la gatit!
Prajitura cu ciresePentru ca suntem in postul Craciunului si sunt forte multe zile cu dezlegare la peste, va prezint o reteta delicioasa...
Macrou cu sos de rosii la cuptorTortul diplomat este un desert foarte cunoscut si apreciat, de care va puteti bucura si in perioada postului. Tortul se...
Tort Diplomat de postNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caisePizza in sine nu este prea bogata in ingrediente, este facuta instant cu ce am gasit prin frigider, dar interesant este...
Pizza cu blat crocant, facut cu vin spumantReteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructe
Comentarii