Paste si pizza

Reteta Cannelloni gratinate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata prazul si se taie rondele. Supa se pune la fiert, apoi se opareste prazul. Se scurge apoi. Sunca se taie in cuburi, se amesteca impreuna cu

ingrediente

   3 fire de praz
   85 sunca feliate
   1 pachet pasta cannelloni
   200 ml smantana
   300 supa de legume
   sare
   piper
   1 lingura mustar
   50 gr cascaval ras
   85 gr pesmet

mod de preparare




Se curata prazul si se taie rondele. Supa se pune la fiert, apoi se opareste prazul. Se scurge apoi. Sunca se taie in cuburi, se amesteca impreuna cu prazul, se sareaza si se pipereaza. Se umplu cannelloni cu acest amestec. Se asaza una langa alta intr-o forma de sufleu. Se amesteca smantana cu supa de legume, mustar si 30 gr cascaval. Se adauga sare, piper si nucsoara. Se repartizeaza totul peste cannelloni si se presara restul de cascaval ras si pesmet. Se coace totul 20 minute in cuptorul incins, pana se rumeneste.
Se serveste cu salata verde.





Alte retete culinare:





Cartofi la cuptor Muschi de porc la cuptor Friptura de vita la cuptor
Incearca si Pizza verdure
Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni gratinate" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.