Paste si pizza

Reteta Carbonara

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
Danescu_16791 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pun pastele la fiert dupa instructiunile de pe punga. In acest timp se da pe razatoare cascavalul, se bat ouale si se aduga in ele delikat si busui

ingrediente

   1 punga paste 400 g
   300 g kaiser
   costita sau sunculita taraneasca
   3 oua
   300 g cascaval mai tare
   3 linguri ulei de floarea soarelui
   delikat
   busuioc

mod de preparare

Se pun pastele la fiert dupa instructiunile de pe punga. In acest timp se da pe razatoare cascavalul, se bat ouale si se aduga in ele delikat si busuioc dupa gust. Se taie cubulete mici costita, kaiserul sau sunculita taraneasca si se prajesc un pic in ulei. Se scot pastele si se scurg. Se pun in aceiasi oala. Se pune pe foc si se adauga treptat kaiserul; ouale mestecand in continuu si la sfarsit dupa ce s-au albit (s-a inchegat oul) se adauga cascavalul ras, se mai amesteca odata, se pune capacul, se stinge focul, se mai lasa 5 min cu capacul pus fara foc.
Calde ornate cu busuioc uscat deasupra
Incearca si Pizza cu ochi pentru copii
Daca ti-a placut reteta noastra "Carbonara" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.