Paste si pizza

Reteta Farfalle cu legume si sos de parmezan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Taiem ceapa si o calim in putin ulei.
Adaugam smanatana lichida si parmezanul ras si lasam sa fiarba putin la foc mic.
Adaugam morcovii fierti si taia

ingrediente

   500gr farfalle
   1 ceapa medie
   250ml smantana lichida
   200gr morcovi mici
   300gr mazare
   50gr parmezan ras
   sare
   piper
   Daca va place
   puteti adauga si dovlecei la reteta
   eu n-am folosit

mod de preparare

Taiem ceapa si o calim in putin ulei.


Adaugam smanatana lichida si parmezanul ras si lasam sa fiarba putin la foc mic.


Adaugam morcovii fierti si taiati rondele, apoi mazarea.


Potrivim de sare si piper. Intre timp am fiert farfallele.


Amestecam sosul cu pastele si savuram la maxim.
Pofta buna!


Reteta Farfalle cu legume si sos de parmezan a fost propusa de Bianca-21 pe forum culinar.ro





Alte retete de paste si parmezan: Paste cu sos de smantana
Incearca si Spaghete cu castraveti si ficat
Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu legume si sos de parmezan" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.