Paste si pizza

Reteta Fusilli tricolore cu fructe uscate si miez de nuca

portii reteta 1 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
gatire reteta 30m 
ani67 postat de
Postat pe: 11-02-2017
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Fusilli cu sos ragu la cuptor"
 
Pentru retete dieteticer! Acest preparat poate fi un mic dejun sau o cina satioasa si sanatoasa!!!

ingrediente

1 portii

   150 g paste fusilli tricolore
   1 lingura de zahar de cocos
   o mana de miez de nuca, prajit
   1 lingurita unt
   o mana caise uscate
   o mana stafide aurii
   un praf de sare

mod de preparare

Caisele si stafidele se lasa la hidratat in apa calda, cca. 30 minute, dupa care se scurg bine. Se pun pastele la fiert in apa clocotita, cu un praf de sare, cca. 10 minute, dupa care se scurg bine, se pun inapoi in craticioara in care au fiert impreuna cu untul, se amesteca usor si se lasa craticioara acoperita cca 5 minute, timp in care pastele absorb tot untul. Caisele hidratate se taie bucati mai mici, miezul de nuca prajit se marunteste un pic. Se adauga peste pastele fusilli tricolore miezul de nuca, stafidele, caisele maruntite si zaharul de cocos; se amesteca usor si se serveste presarat din abundenta cu zahar de cocos (sau zahar brun). Pofta buna!
Incearca si "Spirale" cu carne
Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli tricolore cu fructe uscate si miez de nuca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.