Gnocchi din spanac cu ementaler sunt o mancare consistenta si usoara in acelasi timp. Reteta de paste cu branza si spanac se poate servi cu succes la cina pentru ca se prepara rapid si simplu.
Spanacul curatat si spalat il fierbi în apă clocotită cu sare dupa care il storci bine si il toci fin. Departezi coaja pâinii si tai miezul cubuleţe, il stropeşti cu lapte si amesteci. Adaugi spanacul, ouăle, făina, caşcavalul şi condimentele şi amesteci din nou bine. În mâna udă, formezi gnocchi cu o lingură pe care le introduci în apă cu sare clocotită; se reduce temperatura şi se fierb 5-7 minute. Se scot şi se scurg. Topesti untul şi adaugi frunzele de salvie. Gnocchi obtinuti ii asezi într-o formă unsă, iar peste ei torni untul cu salvia şi presari caşcavalul.
Se mai gratinează scurt în cuptor si gata!
Gnocchi din spanac cu emmentaler se servesc calzi.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDupa mesele imbelsugate, o ciorba de cartofi cu sfecla rosie si inacrita cu bors de putina, merge de minune!!
Ciorba ruseascaAcest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosOhhhh, de cand asteptam sa mananc o astfel de ciorbita!!! De mult timp imi zboara gandul spre o ciorbita de fasole cu...
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii