Pentru aceasta reteta de gnochi aveti nevoie de galuste de cartofi. Se amesteca prafuld e galuste de cartofi cu apa, conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala si se scutura frunzele de leurda, cateva se pun deoparte iar restul se toaca marunt si se framanta impreuna cu aluatul de galuste. Se adauga faina, sare, piper, nucsoara. Se modeleaza un rulou de aluat lung si gros de cca 2 cm, apoi se taie felii de 1,5 cm. Se aplatizeaza fiecare felie cu dosul furculitei si se obtine gnocchi. Se spala si se taie cubulete rosiile cherry, ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei incins. Se adauga rosiile si se lasa la inabusit 5-10 minute. Se sareaza si se pipereaza, apoi se asaza gnocchi intr-o oala cu apa clocotita si sare si se lasa la fiert cca 5 minute. Se scot apoi si se lasa la scurs. Se taie fasii frunza de leurda ramasa. Se scurg caperele si se incalzesc in unt incins. se adauga gnochi si se prajesc 5 minute.
Se servesc gnochi cu rosiile inabusite si fasii de leurda.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe