Se pun macaroanele in apa clocotita cu sare si se lasa sa fiarba la foc incet pina se inmoaie, fara sa se sfarime. Se scurg, se clatesc cu apa calda s
Se pun macaroanele in apa clocotita cu sare si se lasa sa fiarba la foc incet pina se inmoaie, fara sa se sfarime. Se scurg, se clatesc cu apa calda si se strecoara din nou. Se amesteca apoi usor cu uleiul.
La fel se prepara garniturile din celelalte paste fainoase: spaghete, melcisori, fidea etc.
Se servesc ca garnitura, cu diverse fripturi
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeInvelis crocant, miez ciocolatos. Intr-un cuvant...delicioase!
Fursecuri cu ciocolata si fulgi de migdaleIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii