Paste si pizza

Reteta culinara Macaroane cu carne la cuptor

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pune macarooanele la fiert in apa cu putina sare si ulei de masline. Cat timp acestea fierb pune ceapa taiata fin cu usturoiul pisat la calit in ulei.

ingrediente

   400 gr macaroane
   400 gr pulpa de porc tocata
   1 ceapa
   3 catei usturoi
   200 gr smantana
   100 gr cascaval ras
   2 linguri rosii in bulion
   2 linguri ulei de masline
   2 linguri ulei de floarea soarelui
   busuioc
   sare
   piper

mod de preparare

Pune macarooanele la fiert in apa cu putina sare si ulei de masline. Cat timp acestea fierb pune ceapa taiata fin cu usturoiul pisat la calit in ulei. Adauga carnea tocata, sareaza, pipereaza si condimenteaza cu busuioc dupa gust. Toarna putin apa ca sa fiarba bine carnea, iar la final adauga rosiile in bulion si mai lasa putin la fiert. Scoate pastele fierte, scurge-le bine si pune-le intr-un vas termorezistent, asezandu-le in straturi: un rand de macaroane, un rand de amestec din tigaie. Puune smantana deasupra si da la cuptorul incins pentru 20 de minute.
Serveste-le fierbinti cu cascaval ras deasupra.





Alte retete:





Ardei umpluti


Pulpe de pui la cuptor


Mancare de mazare

Incearca si Macaroane cu salam si ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu carne la cuptor" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Hand Mixer Bleu

- 43 %
69.99 lei
39.99 lei
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite