Paste si pizza

Reteta Macaroane cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se fierb macaroanele in apa cu sare o jumatate de ora, dupa care se clatesc cu apa rece si se scurg bine. Se lasa deoparte, timp in care se pregatesc

ingrediente

   300 g macaroane
   50 g unt
   200 g ciuperci
   200 g cascaval sau telemea
   sare
   piper macinat
   1 paharel de sos de rosii

mod de preparare

Se fierb macaroanele in apa cu sare o jumatate de ora, dupa care se clatesc cu apa rece si se scurg bine. Se lasa deoparte, timp in care se pregatesc ciupercile.

Se curata ciupercile de partea tare, se spala in mai multe ape, trecand cu mana peste lamele, se taie felii subtiri si se pun intr-un vas emailat sa se caleasca cu o lingura de unt si un praf de sare.

Cand s-au inmuiat bine, se amesteca ciupercile cu macaroanele scurse, cu telemea rasa si un paharel sos de rosii.

Amestecul se toarna intr-o cratita unsa cu o lingura de unt, care se introduce in cuptor sau se tine pe plita la foc mic, pana cand mancarea scade bine.

Se sareaza si se pipereaza dupa gust.

Se serveste calda.
Pofta buna!



Va recomandam si alte retete:

Spaghetti cu ciuperci si rosii

Rulada cu ciuperci

Ciuperci umplute
Incearca si Spaghete cu carne de vita a la " Mirela "
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.