Paste si pizza

Reteta Macaroane cu salam si ciuperci

complexitate reteta Redusa 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru macaroane cu salam si ciuperci taiati salamul si ciupercile in felii subtiri mici, inabusiti ciupercile intr-o craticioara cu unt.

ingrediente

   300 g de macaroane
   100 g de salam
   4 linguri de ciuperci (din conserve)
   3 linguri cu virf de unt
   2 linguri cu telemea rasa
   piper
   sare
   patrunjel verde

mod de preparare

Pentru macaroane cu salam si ciuperci taiati salamul si ciupercile in felii subtiri mici, inabusiti ciupercile intr-o craticioara cu unt. Separat, fierbeti macaroanele, scurgeti-le bine de apa si puneti-le intr-un vas rezistent la foc, uns cu unt. Combinati macaroanele cu salam, ciuperci si telemea rasa. Potriviti de sare si de piper, apoi puneti vasul in cuptorul fierbinte.


Serviti preparatul decorat cu patrunjel verde.

Incearca si Gnocchi din spanac cu emmentaler
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu salam si ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.