Paste si pizza

Reteta Macaroane cu sos de ceapa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Macaroanele se fierb in apa cu sare iar apoi se scurg. Separat, se toaca ceapa si se pune la calit in unt fierbinte. Se adauga apoi usturoiul tocat, r

ingrediente

   250 gr macaroane
   200 gr sunca fiarta
   100 gr cascaval ras
   1 ceapa
   1 catel de usturoi
   2 linguri unt
   5 rosii
   sare
   piper
   patrunjel verde

mod de preparare

Macaroanele se fierb in apa cu sare iar apoi se scurg. Separat, se toaca ceapa si se pune la calit in unt fierbinte. Se adauga apoi usturoiul tocat, rosiile cubulete, sunca maruntita si patrunjelul tocat. Se lasa la fiert aproximativ 10 minute, se sareaza si se pipereaza. Se pun macaroanele in farfurie, se toarna peste ele sosul si se presara deasupra cascaval ras.
Se servesc calde.





Alte retete culinare:





Placinta cu dovleac


Papanasi fierti


Ciuperci umplute
Incearca si Paste cu rosii uscate si anghinare
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu sos de ceapa" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.