Paste si pizza

Reteta Macaroane cu sos de dovlecel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
bombos_18910 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
In timp ce fierb macaroanele, se calesc cateii de usturoi, zdrobiti, in cantitatea de unt 1 min., se adauga dovlecelul ras si se caleste timp de 3 min

ingrediente

   un pachet de macaroane in forma de taitei (tagliatelle)
   500g dovlecei rashi pe razuitoarea mare
   2-3 catei de usturoi
   20g unt
   3/4 de cana de cascaval ras

mod de preparare

In timp ce fierb macaroanele, se calesc cateii de usturoi, zdrobiti, in cantitatea de unt 1 min., se adauga dovlecelul ras si se caleste timp de 3 min. la foc mijlociu. Se scurg si se clatesc macaroanele peste care se adauga dovlecelul si cascavalul.
Se amesteca si se serveste cald.
Incearca si Paste Elia
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu sos de dovlecel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite