Paste si pizza

Macaroane cu sos vinatoresc (din Ungaria)

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
dinea bianca 5249 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pune carnea de vitel sau iepure la fiert cu sare. Intr-o alta cratita se pun la fiert morcovii si ceapa. Cind a fiert, carnea se scoate si dupa ce

ingrediente

   carne de vitel sau iepure
   5-6 morcovi
   2 cepe
   2 linguri mustar
   3 galbenusuri
   smintina
   piper
   foi de dafin
   biovegetal
   paste fainoase (melcisori)

mod de preparare

Se pune carnea de vitel sau iepure la fiert cu sare. Intr-o alta cratita se pun la fiert morcovii si ceapa. Cind a fiert, carnea se scoate si dupa ce s-a racit se taie bucatele mici. Dupa ce au fiert legumele, ceapa se scoate si se arunca, iar morcovii se paseaza si se amesteca cu mustarul, galbenusurile si condimentele. Sosul obtinut se pune intr-o cratita, adaugind carnea taiata cubulete, doua foi de dafin si condimente (daca mai este necesar). Se lasa sa fiarba impreuna inca 5-10 minute, dupa care se stinge focul si se toarna in sos o cana buna de smintina. Pastele au fiert si ele intre timp, se scurg, se clatesc si se amesteca cu ulei de masline (optional).
Se servesc pastele fierbinti asezate pe un platou, turnindu-se sosul deasupra. Eventual se presara patrunjel tocat pentru aspect.
Incearca si Pizza Nizza
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu sos vinatoresc (din Ungaria)" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Vacuum Blender HB300SV

- 1500 lei
2499.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite