Paste si pizza

Reteta Macaroane dulci in trei variante

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pune laptele la fiert si cand clocoteste adauga macaroanele. Lasa sa fiarba 10-12 minute, scurge-le si apoi adauga branza faramitata si ouale. Amestec

ingrediente

   1 pachet macaroane
   400 gr branza telemea
   1 l lapte
   2 oua
Varianta 1:
   100 gr nuci
   300 gr zahar
Varianta 2:
   50 gr mac
   50 gr stafide
Variante 3:
   2 oua
   300 gr zahar
   300 ml lapte
   1 sfert baton de vanilie
   1 lamaie

mod de preparare

Pune laptele la fiert si cand clocoteste adauga macaroanele. Lasa sa fiarba 10-12 minute, scurge-le si apoi adauga branza faramitata si ouale. Amesteca energic, la cald.


Varianta 1


Pune din compozitia de baza in castroane si presara nuca si zahar.


Varianta 2


Opareste timp de 5 minute macul, apoi sfarama-l un pic in mojar. Adauga din compozitia de baza si amesteca impreuna cu stafidele.


Varianta 3


Amesteca galbenusurile cu zaharul, pune la bain-marie si adauga lapte putin cate putin, amestecand continuu, pana se ingroasa, ca o ciulama mai moale. Adauga batonul si coaja de lamaie. Pune din compozitia de baza in castroane, iar deasupra mult sos.
Alte retete:





Mancare de mazare


Papanasi fierti


Galuste cu prune
Incearca si Pizza cu carnati taranesti
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane dulci in trei variante" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.