Se fierb macaroanele 20 de minute, dupa care se clatesc cu apa rece si se scurg. Se rastoarna intr-o forma cu doua linguri de unt si se tin pe foc mi
Se fierb macaroanele 20 de minute, dupa care se clatesc cu apa rece si se scurg.
Se rastoarna intr-o forma cu doua linguri de unt si se tin pe foc mic inca 10 minute.
Se ia vasul de pe foc, se amesteca macaroanele cu un sos facut din : un pahar de sos de rosii, amestecat cu un pahar de smantana si o lingurita de mustar.
Sosul se sareaza si se pipereaza dupa gust, apoi se toarna peste macaroane, care se servesc alaturi de legume sote si ochiuri romanesti.
Macaroanele se acopera cu doua linguri de cascaval ras sau brinza telemea.
Pofta buna!
Alte retete
recomandate:
Salata de piept de pui cu paste
Musaca de ciuperci
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructePentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataAceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macALUAT: 1. Se amesteca 1 cana unt, 6 linguri cacao, 1 cana zahar, 1 ou. Adaugam apoi esenta vanilie, 1 lingura lapte plus 1...
Napolitane cu cacoa si menta
Comentarii