Paste si pizza

Reteta Macaroane si carne tocata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
pecheanu_28870 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Curatati ceapa si tocati-o. Pregatiti legumele si taiati-le cubulete mici. Spalati maghiranul si rupeti-i frunzulitele. Caliti ceapa si legumele taiat

ingrediente

   1 ceapa
   1 morcov
   1 radacina de patrunjel
   1 dovlecel
   1/2 legatura de maghiran
   2 linguri ulei de masline
   300 g carne tocata de vita
   800 g rosii bucati
   100 ml smantana
   sare
   piper
   zahar
   400 g macaroane

mod de preparare

Curatati ceapa si tocati-o. Pregatiti legumele si taiati-le cubulete mici. Spalati maghiranul si rupeti-i frunzulitele. Caliti ceapa si legumele taiate, amestecand continuu. Puneti carnea tocata si prajiti-o, de asemenea, amestecand. Stingeti cu bucatile de rosii si fierbeti timp de 10 minute, pana cand sosul se mai ingroasa. Adaugati smantana si maghiranul si condimentati sosul cu zahar, piper si sare. Fierbeti pastele in apa cu sare, scurgeti-le si amestecati-le cu sosul.
Puteti orna cu maghiran.
Incearca si Pizza cu rosii si costita
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane si carne tocata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.