Punem, pastele la fiert si ne ocupam de sos: Punem smantana la foc mic sa o reducem putin. Cand se incalzeste smantana adaugam caperele si ceapa, co
Punem, pastele la fiert si ne ocupam de sos:
Punem smantana la foc mic sa o reducem putin.
Cand se incalzeste smantana adaugam caperele si ceapa, coaja de lamaie rasa si la final sucul de lamaie.
Smantana s-ar putea sa se taie daca puneti zeama de lamaie, dar nu va speriati. Cand fierbe, opriti si trageti de pe foc.
As fi putut sa adaug un pic de amidon sa se mai ingroase sosul, dar am preferat sa nu adaug, fiindca in reteta originala, nu era.
Amestecam pastele cu sosul.
Adaugam somonul in fasii si amestecam usor.
Pofta buna!
Reteta Pasta cu somon afumat si lamaie a fost propusa de little coffee pe forum culinar.ro
Alte retete cu paste gasiti aici:
Paste cu conopida,
Paste cu sos alb
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Catina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineBudinca dulce cu branza si paste la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune este primul meu desert pregatit...
Budinca dulce cu branza si paste la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiuneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii