Paste si pizza

Reteta culinara Paste cu ciuperci si smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
Deaconescu_40201 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Paste cu carne de vita si sos bechamel(reteta video)"
 
Pastele cu ciuperci si sos de smantana se afla in topul preferintelor mele. Sunt usor si rapid de pregatit, sunt delicioase si foarte aromate.

ingrediente

   300g taitei lati,
   1 catel de usturoi(mai mare),
   300 g ciuperci,
   150 g kaizer,
   500g smantana,
   patrunjel
   sare, piper
   lapte

mod de preparare

Se pune apa la fiert pentru paste la foc mic (pana se face sosul mai dureaza). topim un cub de unt, si adaugam catelul de usturoi sa se caleasca. Adaugam si ciupercile pana se rumenesc putin la fel procedam si cu sunca, dupa care se scoate catelul de usturoi. Turnam putin lapte cat sa acopere ciupercile si lasam sa scada amestecand ocazional.




Punem pastele la fiert dupa indicatii si le scurgem de apa.




Cand e aproape de tot scazut laptele, adaugam smantana, sare, piper, si daca dorim parmezan razuit. Dupa ce da primul clocot, adaugam pastele si patrunjelul tocat si amestecam bine, dupa care oprim focul.




 


Pastele cu ciuperci si sos de smantana se servesc cu parmezan razuit.

Incearca si Aluat pizza
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci si smantana" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite