Paste si pizza

Reteta Paste cu ciuperci si smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
Deaconescu_40201 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Paste cu carne de vita si sos bechamel(reteta video)"
 
Pastele cu ciuperci si sos de smantana se afla in topul preferintelor mele. Sunt usor si rapid de pregatit, sunt delicioase si foarte aromate.

ingrediente

   300g taitei lati
   1 catel de usturoi(mai mare)
   300 g ciuperci
   150 g kaizer
   500g smantana
   patrunjel
   sare
   piper
   lapte

mod de preparare

Se pune apa la fiert pentru paste la foc mic (pana se face sosul mai dureaza). topim un cub de unt, si adaugam catelul de usturoi sa se caleasca. Adaugam si ciupercile pana se rumenesc putin la fel procedam si cu sunca, dupa care se scoate catelul de usturoi. Turnam putin lapte cat sa acopere ciupercile si lasam sa scada amestecand ocazional.




Punem pastele la fiert dupa indicatii si le scurgem de apa.




Cand e aproape de tot scazut laptele, adaugam smantana, sare, piper, si daca dorim parmezan razuit. Dupa ce da primul clocot, adaugam pastele si patrunjelul tocat si amestecam bine, dupa care oprim focul.




 


Pastele cu ciuperci si sos de smantana se servesc cu parmezan razuit.

Incearca si Cochilii cu sos rece si castraveti
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci si smantana" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.