Pastele se fierb in apa cu sare. Conopida se desface buchetele si se pune la fiert in apa cu sare si putin lapte pentru a ramine alba. Se lasa apoi sa
Pastele se fierb in apa cu sare. Conopida se desface buchetele si se pune la fiert in apa cu sare si putin lapte pentru a ramine alba. Se lasa apoi sa scurs intr-o sita. Brinza de oaie se rade si se amesteca cu smintina, un ou, sare si piper. Pastele, sunca fisii si conopida se pun in forma unsa. Se toarna deasupra compozitia de smintina si se presara cascavalul ras. Se coace 35-40 min.
Se servesc imediat.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeO reteta delicioasa cu mere care se gasesc pe tot parcursul anului nu doar primavara, deci desertul rapid si bun gata de...
Prajitura cu mere, budinca si foietajReţeta de scovergi e foarte simplă şi ieftină, de post, fără ou şi fără lapte.
Scovergi ardelenestiO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castaneCui nu-i place salamul de biscuiti?! M-am gandit sa va prezint reteta de baza asa cum am preluat-o de la mama si bunica mea....
Salam de biscuiţi, reţetă cu fructe confiateIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii