Paste si pizza

Paste cu pesto

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
svetlana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carofii se taie cuburi iar fasolea se taie jumatati si se fierb 15-20 min in apa cu sare. Ustuoiul, busuiocul, mugurii de pin si cascavalul se paseaza

ingrediente

   2 cartofi
   150 g fasole verde
   o lingura ulei
   un catel usturoi
   o legatura busuioc
   50 g cascaval ras
   50 g muguri de pin
   100 ml ulei de masline
   300 g paste sau taitei

mod de preparare

Carofii se taie cuburi iar fasolea se taie jumatati si se fierb 15-20 min in apa cu sare. Ustuoiul, busuiocul, mugurii de pin si cascavalul se paseaza cu mixerul. Se adauga treptat uleiul de masline pina se formeaza o pasta cremoasa, care se sareaza si se pipereaza. Pastele se fierb in apa cu sare conform informatiilor de pe pachet. Se trec prin jet de apa rece, se scurg si se amesteca cu sosul, fasolea verde si cartofii.
Se aseaza pe farfurii si se orneaza cu frunze de busuioc.
Incearca si Macaroane cu brinza
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu pesto" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite