retete vara
Fasolea verde o rupem bucati si o fierbem in apa cu sare, o scurgem bine de apa.
Pastele le fierbem conform instructiunilor de pe pachet, in apa cu sare.
Le scurgem de apa si le trecem pe sub un jet de apa rece.
Intr-o cratita calim ceapa cu usturoiul in ulei de masline incins, curatate si tocate marunt.
Adaugam carnea, amestecam si lasam sa se caleasca putin impreuna, adaugam sosul de rosii, fasolea verde, rosiile tocate marunt si condimente dupa gust.
Amestecam ocazional pana ce carnea este fiarta.
Topim untul intr-o cratita si adaugam pastele,un praf de sare si amestecam bine.
Asezam pastele in farfurii, adaugam sosul de rosii si deasupra cascaval ras.
Sau adaugam sosul de rosii peste paste, cascaval ras si amestecam bine.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeAceasta reteta de coltunasi cu gem este un desert de post rapid si delicios. Se prajeste pesmetul in ulei si se amesteca apoi...
Coltunasi de post cu gemDupa mesele imbelsugate, o ciorba de cartofi cu sfecla rosie si inacrita cu bors de putina, merge de minune!!
Ciorba ruseascaAcest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii