Paste si pizza

Reteta Paste lungi cu legume asortate

complexitate reteta Redusa 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru paste lungi cu legume asortate pastele se fierb in apa cu sare, apoi se scurg si se amesteca cu putin ulei. Vinata se taie cubulete, ardeiul fisii.

ingrediente

   1 punga cu paste lungi
   1 ardei gras
   o ceapa mare
   1 vinata
   1 morcov
   doua rosii
   1 lingura bulion
   1 lingurita ustar
   ulei
   sare
   piper
   patrunjel verde

mod de preparare

Pentru paste lungi cu legume asortate pastele se fierb in apa cu sare, apoi se scurg si se amesteca cu putin ulei. Vinata se taie cubulete, ardeiul fisii, morcovul se da pe razatoarea mare, apoi se calesc impreuna in ulei pana se inmoaie. Se prepara sosul: ceapa taiata marunt se prajeste in putin ulei, dupa care se adauga bulionul si mustarul. Se adauga 200 ml apa, apoi sare, piper si alte mirodenii, dupa gust. Se mai lasa cca 3 minute la foc mic. Legumele calite se aseaza peste paste, iar deasupra se toarna sosul fierbinte. Se orneaza cu felii de rosii si patrunjel verde, tocat.





Incearca si Tagliatelle with a rich meat sauce(tagliatelle cu carne)
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste lungi cu legume asortate" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.