Paste si pizza

Reteta Paste picante cu tocana

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Preparatele din carne se macina toate impreuna. Slanina se taie in bucatele mici si se face unsoare. Cartilajul se lasa in unsoare, se adauga carnea m

ingrediente

   100 gr sunca afumata fiarta
   100 gr carnati grosi picanti
   100 gr mortadella
   100 gr ficat
   50 gr slanina afumata
   frunze de salvie proaspate sau maruntite
   1 crenguta proaspata sau 1 lingura macinata de rozmarin
   400 ml vin rosu sec
   300 gr mazare (poate fi si congelata)
   piper proaspat macinat
   400 gr de paste scurte
   sare
   cascaval ras pentru ornat

mod de preparare

Preparatele din carne se macina toate impreuna. Slanina se taie in bucatele mici si se face unsoare. Cartilajul se lasa in unsoare, se adauga carnea macinata, se condimenteaza cu rozmarin si salvie (nu se sareaza !) se toarna vinul rosu si se firbe cca 5 minute, intre timp se amesteca. Se adauga mazarea si se fierbe (cca 10 minute) pana mazarea devine moale. Se condimenteaza cu piper proapat macinat. Intre timp se fierb pastele in apa cu sare, se scurg si se adauga peste ele tocana obtinuta.
Alte retete paste recomandate





Paste cu spanac


Lasagna cu spanac


Crutoane de paine
Incearca si Super PIZZA
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste picante cu tocana" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.