Paste si pizza

Reteta Pastita cu pene sau fusili

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 
dinu_28390 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
In timp ce se fierb pastele se pregateste sosul: ceapa tocata se caleste dupa care se adauga carnea tocata calindu-se in contiunare impreuna cu ceapa

ingrediente

   400g paste
   2cepe
   500g carne tocata (amestec)
   o conseva ciuperci
   250ml suc de rosii
   3 linguri pasta de tomate
   piper
   busuioc
   menta
   sare
   cascaval ras
   1-2 oua
   1 lingura faina

mod de preparare

In timp ce se fierb pastele se pregateste sosul: ceapa tocata se caleste dupa care se adauga carnea tocata calindu-se in contiunare impreuna cu ceapa. Se adauga ciupercile feliate, sucul de rosii si pasta de tomate si se condimenteaza cu piper, sare, busuioc si menta.
Se unge vasul de cuptor (de preferat yena) si se aseaza: un strat paste+sosul cu carne+cascaval ras+un strat paste.
Se face un sos din: 200ml apa, sare, 1lingura faina; se da la foc pana cand se ingroasa: cand e rece se adauga 1-2 oua. Se torna peste paste si se rade cascaval deasupra.
Se da la cuptor si se lasa pana cand se rumeneste bine deasupra. Cca 40'

Incearca si Spaghette picante
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastita cu pene sau fusili" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Straightener 24mm

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.