Cea mai simpla reteta de pizza cu cel mai pufos blat.
Intr-un castron mare vom amesteca faina, berea, uleiul, sarea si drojdia uscata. Framantam putin pana obtinem o coca elastica. Acoperim si lasam la cald sa dospeasca o ora. Intre timp vom felia toate ingredientele pentru topping: sunca, ciupercile si maslinele. De obicei foloseam cascaval la pizza,insa de data aceasta am folosit branza pentru pizza "Delicii calde" de la Hochland.
Branza rasa pentru pizza este un amestec special de 3 tipuri de branza: Cedar, Mozzarella si Edam care este super gustoasa si se intinde pe pizza exact ca in reclamele TV. Dupa ce am lasat coca la crescut, vom intinde aluatul intr-o tava unsa cu ulei,iar deasupra vom presara toppingul. Se coace in cuptorul incins la temperatura mare timp de 10-12 minute. Cand este gata se feliaza si se serveste alaturi de o bere rece!!!
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeHranitor si dietetic!!!
Supa crema de legume si ardei coptO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castaneCred ca dintre fructele minunate ale naturii, zmeura este de departe, unul dintre cele mai parfumate si mai placute papilelor...
Desert inghetata de zmeura si vanilieIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii