Blat:drojdia se amesteca cu apa calduta pana se dizolva.Se adauga faina, uleiul si sarea si se framanta pana se leaga ca un aluat care se lasa la dosp
Blat:drojdia se amesteca cu apa calduta pana se dizolva.Se adauga faina, uleiul si sarea si se framanta pana se leaga ca un aluat care se lasa la dospit 20 min.
Intre timp se prajesc carnatii in tigaie (fara ulei) circa 10 min.
Sosul: amesteci pasta de rosii cu apa, sarea, piperul si cimbrul.Lasi pe foc pana da intr-un clocot.
Dupa ce creste aluatul, intinzi o foaie pe care o pui intr-o tava tapetata cu hartie de copt, ungi aluatul cu sosul rezultat, adaugi cascavalul ras(cat doresti), aranjezi carnatii, rosiile taiate rondele, ardeiul taiat feliute, maslinele si o dai la copt in cuptorul incins 15-20 min.
La sfarsit razi parmezan sau mai adaugi cascaval.
Reteta Pizza cu carnati taranestia fost propusa de raducristina
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiNu avem nici o ocazie speciala, nici o aniversare, dar din cand in cand, imi place sa ii rasfat pe ai mei cu un tort! Un...
Tort cu ganache de ciocolata, mascarpone si mandarineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii